Chtějte jen to nejlepší. Internet od O2 splní vaše největší očekávání

Reklama 28. dubna 2021
V dnešním světě si už ani neumíme představit život bez internetu.

Proto je velmi důležité, abyste si vybrali vhodné připojení jako je DSL, které je nejen bezpečné a dokážete díky němu odesílat, ale i přijímat neomezené množství dat. Zároveň by však připojení mělo být stabilní, bez výpadku, a ještě k tomu v rozumné cenové hladině. V tom by vám mohl pomoci 02 internet.

O2 internet na doma

O2 internet na doma je skvělou volbou, protože běží na nejvýkonnější datové síti 5G. Nabízí pokrytí téměř po celém území České republiky, a telefonní síť skvěle funguje téměř na celém světě. K tomuto typu internetu si můžete za zvýhodněné ceny dokoupit celou řadu návazných služeb, jako je mobilní tarif, nebo digitální televize. Instalace internetu je jednoduchá, takže ji zvládne i naprostý amatér a pokud ne, telefonická podpora funguje nepřetržitě.

Proč si pořídit O2 internet

O2 internet má hned několik tarifů, jejichž cena se pohybuje v rozmezí 199–599 Kč za měsíc. Záleží na rychlosti připojení a stahování. Existuje také hned několik důvodů, proč si pořídit internet právě od této společnosti:

  1. Internet je stabilní a spolehlivý – připojení nepadá a je stabilní za jakéhokoliv počasí. Pevný internet vám zajistí jednoduché stahování či hraní online her bez výpadku.

  2. Bezdrátové připojení – O2 dodává svým klientům pouze kvalitní zařízení, a umožní tak pomocí Wi-Fi přenášet internet kdekoli po vašem bytě či domě.

  3. Speciální nabídky – můžete využít balíčky jako je například O2 Family. Zde si za zvýhodněnou cenu dopřejete nejen kvalitní internet, ale také O2 TV. Spojením těchto služeb ušetříte nemalé peníze.

  4. Vaše data internetu budou neomezená – to znamená, že můžete stahovat i odesílat, jak potřebujete, a to bez omezení.

  5. Skvělá technická podpora – vždy se může něco pokazit, nebo něčemu nemusíte rozumět. O2 si zakládá na tom, abyste na případné problémy nikdy nezůstali sami, a tak má linku, která funguje nonstop a vyřídíte zde veškeré vaše dotazy či problémy.

Co je DSL internet?

Skrze telefonické vedení se můžete připojit i pomocí DSL. Toto připojení je ovlivněno kvalitou kabelové infrastruktury a zaručí vám opravdu velmi rychlý tok dat. Nejznámější připojení, které DSL nabízí, je ADSL nebo VDSL.

2. shutterstock_467678594.jpg

Proč zvolit ADSL připojení

I připojit k internetu se lze mnoha způsoby. Jedním z nich je ADSL připojení. Je nejvíce stabilní a bezproblémové. To velmi ovlivňuje skvělou rychlost internetu. Tento typ patří k nejrozšířenějším připojením na světě, což má hned několik důvodů:

  • Většině uživatelů vyhovuje, protože ADSL připojení je zaměřeno nejvíce na stahování dat.
  • Přes toto připojení můžete krom internetu přijímat i digitální televizi.
  • Je kvalitnější než Wi-Fi přenos a také je levnější.
  • Linka ADSL dokáže velmi rychle odesílat, ale i přijímat data, a to vše v bezpečném režimu.
  • ADSL je dostupné téměř v celé České republice.

Proč si vybrat VDSL

Toto připojení je velmi symetrické a bude vyhovovat těm, kteří potřebují hlavně odesílat data. Je to technologicky vyspělejší řešení, a tak ho používají hlavně lidé, kteří streamují. Nyní ho na trhu začala, co se týče přenosu dat, lehce válcovat optická kabeláž. Ale protože u nás není zatím tato metoda moc rozšířená, měli byste s touto volbou počkat, až ji dodavatelé rychlého internetu dostatečně zprovozní na českém území.

Internet v dnešní době používáme nejen na přehrávání a stahování videí či hraní her, ale také při práci, proto byste si měli vybrat opravdu spolehlivé a kvalitní internetové připojení.

Další článek: Sony prodalo 7,8 milionu PS5, konzole ale zůstává ztrátová

Témata článku: ,