Chystá se "booster pack" pro Anarchy Online

Že vám spojení "booster pack" zní tak nějak podivně? Není divu, vývojáři ze společnosti Funcom prostě potřebovali nazvat něco, co je větší než patch, ale menší než regulérní expansion pack. A tak je tu booster pack. Ten do Anarchy Online přidá mnoho nových možností, zejména co se týká grafiky a zvuků. Autoři totiž nechtějí čekat, než bude vše připraveno pro regulérní chystaný datadisk (či expansion pack, jak chcete) Shadowlands, který má přijít v následujících měsících.

"Samotná hra ANARCHY Online spatřila světlo světa zhruba před necelým rokem. Po svém příchodu se však setkala s mnoha kritickými ohlasy ze strany odborných kritiků a především pak hráčů, kteří hře vytýkali obrovské množství chyb. Dnes je však situace zcela jiná - většina chyb byla opravena, hra tím získala na své atraktivitě a už si stačila vybudovat více než početnou základnu věrných hráčů.

Titul ANARCHY Online se odehrává na sci-fi planetě zvané Rubi-Ka. Tento svět je rozdělen do několika znepřátelených frakcí, které zastupuje vládnoucí organizace Omni-Tek a sdružení rebelů zvané Klan. Kromě nich je Rubi-Ka plná různých měst, původních obyvatel, ale také zákeřných monster a příšer. Najít tu můžete také stovky skutečných hráčů." (celá recenze)

Související informace (Anarchy Online):
Homepage hry: http://www.anarchy-online.com/
Výrobce hry: FunCom
Distributor hry: FunCom
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: již vyšlo

Zdroj: BluesNews

Váš názor Další článek: Strategie Dune Generations zemřela spolu s Cryem

Témata článku: , , , , , ,