Chystá se další herní Bourne

Ačkoliv nebyla první herní adaptace zapomětlivého agenta žádným propadákem (průměrné hodnocení z recenzí se pohybuje okolo 70 %), společnost Ludlum Entertainment nebyla spokojená, pročež se rozhodla vykoupit od Sierry práva. Netrvalo však dlouho a po trénovaném zabijákovi zatoužil gigant Electronic Arts.

wallpaper.jpg

Na povrch tak vyplouvají první střípky o chystané hře s Boournem v hlavní roli, jejímž vývojem bylo pověřeno studio Starbreeze, které má na svědomí Chronicles of Riddick, či The Darkness. Titul by podle všeho měl začínat úplně od píky. Jinými slovy, s The Bourne Conspiracy nebude mít pranic společného.

Bohužel, tímto sdělením prozatím končí příděl informací. Lidi s EA odmítli prozradit cokoliv bližšího s tím, že je ještě příliš brzy, což víceméně potvrzuje naše odhady, že se oné hry nedočkáme dříve, než příští rok. Tuto teorii podporuje i skutečnost, že vývojáři ze Starbreeze v současné době teprve finišují práce na Assault on Dark Athena, jenž vyjde v březnu.

"Jason Bourne Roberta Ludluma je jedním z nejlepších akčních hrdinů za posledních několik let," uvedl Mike Quigley z EA Games. "A my jsme skutečně štastni, že můžeme s Ludlum Entertainment uzavřít dlouhotrvající smlouvu, díky níž budeme moci příležitostným i hardcore hráčům nabídnout Ludlumův unikátní svět v interaktivní podobě."

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Demo Killzone 2 již ve čtvrtek

Témata článku: , , , , ,