Chystá se další Zaklínač? CD Projekt Red prý nechce opustit jeho svět

Zaklínač patří mezi nejpopulárnější série současného herního světa a není tak divu, že CD Projekt Red má plány jeho svět udržet při životě i nadále.

Už dříve potvrdil CD Project Red, že Zaklínač 3 bude posledním dílem, ve kterém se budeme po světě procházet jako Geralt. To ale neznamená, že zaklínačské příběhy opustíme úplně. Série ostatně už prodala přes 33 milionů kopií a bylo by tak čiré šílenství se značky vzdát.

Momentálně má studio plné ruce práce s Cyberpunkem 2077, ale pracuje se prý i na další hře. Vedoucí projektu Adam Kicinski tvrdí, že si ale na podrobnější informace ještě musíme počkat. "Momentálně pracujeme na Cyberpunku 2077 a přesně na to se také chceme soustředit. Neradi bychom štěpili své síly a pozornost hráčů, která je k tomuto projektu upřená," vysvětlil, proč zatím nechce zacházet do detailu.

Tyhle tajuplné informace samozřejmě vzbudily zájem a zvědavost, zda je čtvrtý Zaklínač vy vývoji, načež Kicinski reagoval opět dost neurčitě. "Zaklínač byla trilogie. Další díl tedy určitě nebude Zaklínač 4. To ale neznamená, že jsme se Zaklínačem úplně skončili. Je to svět, který jsme tvořili dlouhá léta a rádi bychom si jej uchovali jako jednu ze dvou hlavních značek naší společnosti. Víc zatím ale potvrdit nemůžu," zakončil Kicinski.

Vzali byste radši třeba Ciri a rozvíjeli příběh, nebo byste se chtěli vžít do kůže úplně nové postavy? 

Diskuze (7) Další článek: Je tu další battle royale řežba, The Culling 2 můžete hrát už teď

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,