Chystá se datadisk pro hru Söldner - Marine Corps

Akční hra Söldner: Secret Wars od německých tvůrců se nyní dočká datadisku. A to i přes všechny negativní recenze a komerční úspěchy rovnající se prakticky nule.

O kvalitě původní hry vám ledacos napoví i naše recenze, v níž si hra vykoledovala průměrné hodnocení 5/10. To bylo oproti původním očekáváním, kdy vývojáři přirovnávali Söldner k české Operaci Flashpoint, obrovské zklamání. Je tady zajímavé, že se autoři i přes negativní názory recenzentů a hráčů rozhodli vydat datadisk. Co přinese nového? Na jednoduchou otázku jednoduchá odpověď - hodně. Předně by se němečtí vývojáři rádi pokusili o odstranění neuvěřitelného množství bugů a vylepšení audiovizuálního zpracování.

Samotný datadisk ponese podtitul Marine Corps a nabídne mnoho nových misí. Bojovat se bude jak na vzduchu, tak ve vodě a samozřejmě i na zemi. Oficiální stránka se dále chlubí velkým množstvím reálně zpracovaných zbraní a dopravních prostředků.

   

To, jestli se autorům opravdu podaří splnit vše slibované a nebo jestli Marine Corps spadne, stejně jako jeho předchůdce, do hlubin průměru se němečtí hráči dozvědí již 25. února. Datum vydání u nás zatím známo není.

Zdroj: Fragland

Váš názor Další článek: Cold Winter - screenshoty z akce + trailery

Témata článku: , , , ,