Akce | RPG | Wii

Chystá se remake akční Enclave

Německé tvůrčí studio Village1 Entertainment vypustilo do světa zprávu, že pracuje na remaku Enclave, third a first-person akce s prvky RPG z roku 2002, kterou vytvořila firma Starbreeze, dnes známá především díky ne zrovna úspěšné komiksové adaptaci The Darkness a parádní střílečce The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.

Zástupci Village1 prozradili, že by titul rádi dopravili na trh již na začátku příštího roku, přičemž by se mělo jednat o čistě Wiičkovou záležitost. Nakolik se však nové zpracování bude podobat sedm let staré předloze je v současné době ve hvězdách, což se nejspíš nelíbí ani potenciálním vydavatelům, kteří o hru zatím neprojevili zájem.

Pokud jste se náhodou s Enclave nikdy nesetkali, v rychlosti připomeneme, že se jedná o, řekněme akční RPG, díky němuž se podíváte do tajemného fantasy světa, jenž byl kdysi dávno obrovskou trhlinou rozdělen na dvě části - dobrou a zlou. Přesně uprostřed mezi oběma stranami stojí nedotčené město Enkláva (Enclave), kterému se však začíná blýskat na horší časy, neboť se trhlina začíná zcelovat a boj mezi dobrem a zlem propuká naplno.

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: Wii
Žánr: Akce, RPG
Výrobce: Village1 Entertainment
Začátek prodeje: Q1 2010
Diskuze (2) Další článek: Tony Hawk: Ride vychází 20. listopadu

Témata článku: , , , , , , ,