Chystá se Wasteland 3. Potřebuje ale peníze, které shání od fanoušků

Fanoušci postapokalyptické hry Wasteland, duchovního předchůdce Falloutu, museli na pokračování čekat dlouhých 25 let. Tohle se naštěstí u třetího dílu opakovat nebude, jelikož studio InXile Entertainment oznámilo, že na něm již pracuje.

Wasteland 3 by měl vyjít na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Linux. Studio na jeho vznik momentálně shání peníze, které vybírá na crowdfundingové stránce Fig.

Stejně jako předchozí dva díly, Wasteland 3 bude RPG. Hráči se ocitnou v kůži jediného přeživšího skupiny jménem Team November, která byla poslána do Colorada. „Je to země plná tajemství, opuštěných technologií, nebezpečných tuláků a smrtících osad,“ vysvětluje InXile. „Osud této oblasti bude ležet ve vašich rukách.“

4.jpg1.jpg2.jpg3.jpg

Studio tvrdí, že chce Wasteland 3 odlišit od ostatních postapokalyptických her, proto zvolilo zmrzlé Colorado. „V každém postapokalyptickém příběhu je klíčový motiv samoty. Myslíme si, že samotu nezdůrazní nic víc, než osamocená rozpadlá budova uprostřed sněžné pláně.“

Jednou z hlavních novinek bude vedle změněného prostředí co-op mód. Single-player bude i nadále základ, ale lidé, kteří si budou chtít hru užit se svými kamarády, dostanou možnost.

Datum vydání hry není stanoveno. Kampaň na stránce Fig začala 5. října a má stanovený cíl 2,75 milionů dolarů.

Váš názor Další článek: 5 způsobů, jak dostat do virtuální reality pohyb celého těla

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,