Chystejte hokejky, přichází IHM 2009

Je svatou pravdou, že virtuální hokejoví manažeři nemají zrovna na růžích ustláno, protože se jejich žánru – na rozdíl od fotbalových protějšků – herní průmysl tolik nevěnuje. O to větší máme radost, když vám můžeme představit Ice Hockey Manager 2009, který je v současné době k dispozici v Německu a do ostatních státu, Českou republiku nevyjímaje, by se měl dostat v průběhu prvního kvartálu letošního roku.

Snad každému z vás je jasné, že na začátku hry si vybere tým, jehož barvy se rozhodne v následujících sezónách hájit. Potom následuje tolik oblíbené večerní vymýšlení taktiky s flaškou piva po ruce, nastavování i těch nejdrobnějších detailů, pak samozřejmě nechybí starání se o výcvikové tábory s mládeží, správa stadionu a hromada dalších věcí, díky kterým jsou simulátory manažerů všeho druhu tak (ne)oblíbené.

Tvůrci připravili mezinárodní soutěže, přičemž pokud se vám bude dařit opravdu hodně, za jaký čas vám může do schránky doputovat nabídka na vedení národního týmu! Navíc si budete moci vytvářet i své vlastní kluby, dresy a hráče, takže o své nepřijdou ani hračičkové. Samotné zápasy by pak měly probíhat v trojrozměrném hávu.

369032_full.jpg 369034_full.jpg
369036_full.jpg

 

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: PC
Žánr: Simulátory | Hokejový manažer
Výrobce: The Games Company
Váš názor Další článek: Demo Killzone 2 i pro Evropu

Témata článku: , , , , ,