CIA Operative - v grafice prvního Quaka a přesto nově

Kdo si myslí, že původní Quake engine už dávno řekl poslední slovo, je vedle. O tom a několika dalších věcech nás zřejmě hodlají přesvědčit chlapíci z amerického týmu 2015. Pokud se někomu zdá jejich numeroidní název povědomý, vězte, že mají mimo jiné na triku slušný datadisk k Sinu s podtitulem Wages of Sin. No a za co že to máme nasazovat krk tentokrát?
Za vlast. Po pravdě řečeno, těžko vymýšlet pořád něco nového, a tak ani tentokrát nečekejte žádnou revoluci. I když je z přiložených screenshotů vidět, že autoři vymačkali ze starého dobrého enginu Quaka co se dalo, na pokořitele kultovního Half-lifu nebo Deuse to nevypadá. Zápletka na sto honů zavání splaškovitostí béčkových scénářů - ostatně posuďte sami: vašim úkolem je v kůži elitního vládního agenta chránit národní zájmy Spojených států amerických v zahraničí. Po stopadesáté se tedy vydáte nadzvednout mandle drogovým bossům, cestou srovnáte se zemí nějaké to tajné skladiště nelegálních zbraní, a ve finále spasíte před hrozbou nebezpečné jedovaté látky rovnou celou Ameriku (není vám to trochu povědomé?). To vše ovšem činíte decentně a s noblesou vlastní správným patriotům, aby přitom náhodou neutrpěla image vaší rodné supervelmoci.

Tak tohle může zachránit jedině hodně silná nadsázka, jinak tady máme druhý Den nezávislosti jak vyšije. O něčem takovém se však prozatím producent Grant Collier nezmiňoval, takže nezbude než vyčkat, až se CIA Operative objeví na pultech. Mělo by se tak stát ještě v této polovině roku.

CIA OperativeCIA Operative

CIA OperativeCIA Operative
Váš názor Další článek: A Nightmare on Sesame Street – něco pro tvrdé povahy!

Témata článku: , , , ,