PC | RPG

City of Heroes se brzy opět rozšíří

Troufám si tvrdit, že když společnost NCsoft vypustila Issue 14: Architect - další z řady rozšíření pro onlinovku City of Heroes - ani v nejmenším nepočítala s obrovským úspěchem, který následoval. Hráči totiž během pár týdnů vytvořili na 120 tisíc unikátních questů, a podle všeho v tomhle trendu hodlají i nadále pokračovat. A jak známo, dojnici je třeba potrápit dokud jí vemeno jen schlíple neplandá.

VIDEO: 1201 'City of Heroes - trailer'

Včera tak tatáž firma prozradila, že v Cryptic Studios už pracují na dalším rozšíření - Issue 15: Anniversary - jež, jak ostatně napovídá sám název, bude spíš jakousi oslavou pětiletého provozu hry. Neočekávejte tedy žádný přehršel novinek. Vývojáři se rozhodli soustředit na předchozí přídavek a vyladit všechny mouchy, které se v něm nacházejí.

Krom opatchování systému tvorby questů se však dočkáte i nějakého toho nového obsahu, tvůrčích možností, či vylepšení použitelnosti (tipoval bych to na vylepšené, potažmo zjednodušené, pracovní postupy). Mimo to se můžete těšit i na řadu nových kostýmů, tváří a možností u misí (jak pro hrdiny, tak pro zločince). Kdy se Issue 15 dostane na trh však prozatím zůstává tajemstvím.

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: PC
Žánr: RPG | MMORPG
Výrobce: Cryptic Studios | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 28. dubna 2004
Váš názor Další článek: Nový Batman až na konci roku

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,