Claptrapa ve filmových Borderlands by si mohl střihnout The Rock

Idol chlapců devadesátých let a jeden z nejslavnějších wrestlerů historie se možná chopí dost netradiční role.

Tým pracující na Borderlands poodhalil své úmysly s novým filmovým zpracováním komiksové střílečky se šíleným humorem. Do role oblíbeného Claptrapa by prý velmi rádi ulovili slavného svalovce a herce Dwayna "The Rock" Johnsona. 

Na filmové adaptaci seriálu se momentálně usilovně pracuje a pod palcem ho má údajně producent Venoma, Avi Arad. Hlavní roli má ve filmu mít ženská protagonistka. Jejím neodlučným parťákem by ale měl být malý robotek Claptrap. Johnson by se tak v  případě přijetí role musel tentokrát spolehnout čistě na své hlasové kvality a nechal mimo obrazovku své svaly.

"Když se zeptáme našich zvukařů, vždycky nám odpoví, že Claptrapa udělají z kohokoliv. Podle mě je ale ideální Claptrap. A tím je Dwayne Johnson," rozpovídal se kreativní ředitel Paul Sage. Otázkou zůstává především to, jestli si The Rock najde ve svém nabitém programu prostor na natáčení Borderlands. Přece jenom ho ještě čekají rozdělané projekty jako je další Jumanji. I pro tento případ mají tvůrci alternativu. Dalším adeptem na roli Claptrapa má prý být Bill Murray, kterého můžete znát především z Krotitelů Duchů.

O filmu Borderlands se moc zatím neví a své zraky tak upínáme především ke třetímu dílu této střílečky, kterého se dočkáme 13. září na PS4, Xbox One a Epic Games Store. Ostatní PC platformy se dočkají asi o půl roku později.

Váš názor Další článek: Fotorežim závodů F1 2019 ukazuje pravou krásu královny motorsportu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,