Cliff Blezsinski od Xboxu 720 očekává grafiku na úrovni Avatara

Jde o reálnou představu nebo si na taková vizuální kouzla budeme muset ještě nějakou tu generaci počkat?

Požadavky vývojářů na další konzoli Microsoftu se různí, Cliff Bleszinski, přední designér Epicu, v tom však má jasno. Jak prozradil v rozhovoru pro OXM, chtěl by konečně vstoupit do generace s grafikou na úrovni filmového Avatara.

"Pardon, ale myslíte si, že je grafika už dost dobrá?" reagoval Bleszinski. "Ne, není! Xbox 360 je super konzole, v případě Gears of War 3 jsme z ní vymáčkli opravdu hodně, ale chci grafiku Avatara, chci plně realistické CGI. Dosáhli jsme toho? Rozhodně ne."

VIDEO: 4855 'Gears of War 3 - Dust to Dust trailer'

Gears of War 3

"Myslím, že je stále dost prostoru pro zlepšení. Dělá grafika hru? Ne. Ale když si doma zapnu projektor a pustím Avatara... Pořád mi z toho padá čelist, je to jako portál na jinou planetu. Myslím, že k takové úrovni grafiky máme stále dost daleko, ale chci nás tam dostat."

Také si myslí, že v herní branži mohou uspět jen ti výrobci hardwaru, kteří dobře rozumí online požadavkům. "Své prachy bych do budoucna vsadil na ty, kteří nejlépe rozumí online požadavkům. Protože svět, ve kterém žijeme, je neustále skrz na skrz propojen."

Zdroj: CVG
Diskuze (8) Další článek: Modern Warfare 3 herní myš a klávesnice od Logitechu

Témata článku: , , , , , , , , ,