Co chystá CD Projekt na začátek roku 2005?

Společnost CD Projekt představila svůj vydavatelský plán na první čtvrtletí letošního roku. Níže uvedený seznam her však ještě není finální a s nejvyšší pravděpodobností bude v průběhu ledna rozšířen o další tituly.

Leden 2005

Hledá se Nemo (ČR i SR) - hra zpracovaná na motivy jednoho z nejúspěšnějších filmů historie vyjde v nové, cenově atraktivní edici Výhodná cena. Prodávat se bude za skvělých 499,- Kč.

Medvědí bratři (ČR i SR) - rovněž i Medvědí bratři vytvoření podle nádherného animovaného Disney filmu budou mít premiéru ve Výhodné ceně a v obchodech je naleznete za skvělou cenu 499,- Kč.


Únor 2005

Star Wars: Knights of the Old Republic II (ČR) - pokračování jednoho z nejúspěšnějších RPG, které získalo přes 35 ocenění jako titul roku! Hra vyjde s českým manuálem a prodávat se bude za 1499,- Kč.

Garfield (ČR i SR) - veselé příhody kocoura Garfielda konečně vychází i jako PC hra. Vydání od CD Projektu bude v kompletní profesionální české verzi a prodávat se bude za fantasticky nízkou cenu 499,- Kč.

Immortal Cities: Children of the Nile (ČR i SR)- milovníci kvalitních budovatelský strategií typu Pharaoh nebo Caesar se konečně dočkají nového přírůstku do této rodiny her. Hra vychází v profesionální české verzi a od druhé poloviny února ji seženete za 999,- Kč.

PS2: Mercenaries (ČR) - revoluční akční hra pro Playstation 2 Mercenaries představuje největší překvapení letošního roku. Prodávat se bude za 1999,- Kč.


Březen 2005

The Punisher (ČR i SR)- vstupte do mysli The Punishera - civilního strážce zákona, kterého spaluje mnohem víc, než jen touha po pomstě. Hra vyjde s českým manuálem a cena nebude vyšší než 1.499,- Kč.

Star Wars: Republic Commando (ČR) - týmová 3D střílečka, která vám umožní prozkoumat elitní armádní svět Hvězdných válek. Vychází v anglické verzi s českým manuálem a cenou stanovenou na 1.499,- Kč.

PS2: Metal Gear Solid 3: Snake Eater (ČR) - jestli můžeme některou hru zařadit do kategorie jistý hit, pak je to právě MGS 3. Průměrné hodnocení americké verze se zatím ustálilo na neuvěřitelné hodnotě 93.7%. Cena hry dosud nebyla stanovena.

Doom 3: Ressurection of Evil - patrně už v březnu vyjde datadisk k jedné z nejúspěšnějších 3D akcí minulého roku. Hrůzu a horor zažijete v jedenácti nových úrovních a vychutnáte si také nové příšery a zbraně. Hra vyjde v anglické verzi, cena dosud nebyla stanovena.

  

Zdroj: tisková zpráva

Váš názor Další článek: FlatOut a Ford Racing 3 již brzy v ČR

Témata článku: , , , , , , ,