Co kutí Rockstar pro další generaci? Vypisuje inzeráty pro své další projekty

Každý projekt, který má na sobě hlavičku Rocsktaru je rázem jednou z nejočekávanějších her svého období. Není se tak čemu divit, že už teď se rojí spekulace o tom, co Rockstar chystá.

Vývojáři veleúspěšných titulů Red Dead Redemption nebo Grand Theft Auto už určitě tvrdě pracují na další skvělé hře. O tom, která to bude ale zatím společnost nemluví, a tak musí přijít na řadu spekulanti, kteří hledají nějaký odpovědi i v tom nejmenším náznaku něčeho, o čem snad ani Rockstar neví. Teď jsou touto malou nápovědou nabídky na pracovní pozice u Rockstaru.

Indická pobočka Rockstaru vypsala volná místa, ve kterých hledá talentované lidi na pozici technických umělců včetně tvůrce prostředí na vedoucí pozici. Úspěšný kandidát se podle inzerátu bude podílet na tvorbě projektu pro příští generaci. V New Yorku potom Rockstar shání vývojáře se zaměřením na zachycování pohybu, a také vývojáře, který bude pracovat na vylepšování obličejových animací. Třetí pobočkou je potom Toronto, které také nekonkretizuje, o jaký projekt půjde, jenom zmiňuje, že by mělo jít o titul pro další generaci konzolí.

Rockstar si na svých hrách dává vždy záležet a dává si pořádně na čas, když hry vyvíjí, proto bychom se nemuseli divit, kdyby ještě pořádně dlouho nebylo oficiálně o nové hře vůbec nic slyšet. Nejdůvěryhodnější spekulace zatím hovoří o pokračování oblíbené hry Bully, která se odehrává ve školním prostředí. Co byste si přáli od Rockstaru vy?

Diskuze (4) Další článek: Herní filosofie: o grafických downgradech a kde je najít

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,