Co nabídne Xbox Live Marketplace?

Včera jsme vás informovali o hrách, které budou 2. prosince v prodeji pro konzoli Xbox 360. Dnes tu pro vás máme lehký náznak věcí, které si bude možno stáhnout z onlineové služby Xbox Live Marketplace. Zdarma bude k dispozici více než 400 věcí, mimo jiné i dema na hry Fifa 06, Kameo, King Kong, NFS: Most Wanted, NBA Live 06, tuny trailerů a tak podobně. Některý speciální obsah si budete muset koupit za tzv. Microsoft Points. Ty se dají pořídit pomocí služby Xbox Live Dashboard za cenu 17,50 liber (zhruba 750 Kč) za 2100 bodů.

Body následně lze utratit za různé obrázky z her (jeden za 20 bodů), hudební ukázky (50 bodů), balík log (500 bodů), nové auta do Ridge Racer 6 či třeba plné verze her z Microsoft Live Arcade (od 400 do 1200 bodů). Dema těchto hříček budou zdarma.

Doupě komentuje: Xbox Live Marketplace nabízí poměrně dost zajímavých věcí, asi jako to největší lákadlo platí dema různých her. Ovšem i možnost stáhnout si různé trailery z her či filmů zní lákavě. Dema her a různé trailery si sice můžete stáhnout na internetu pro PC, ale na Xboxu budete mít všechno pěkně přehledně na jednom místě. Co se týče prémiového obsahu, záleží na vás, jestli vám stojí za to utrácet peníze za nějaké obrázky či jednoduché hříčky.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: GALERIE: World of WarCraft

Témata článku: , , , , , , , ,