Co přináší Blue Byte

Kromě toho, co Blue Byte přináší, se hlavně dozvíte, kdy to přinese, a ještě získáte informaci, kdy bude k mání demo na nový přídavek s půvabnými (snad :-) Amazonkami.

Jestliže jste hráli alespoň jeden díl ze série Settlers a ten vás zaujal natolik, abyste se obtěžovali zjistit, která firma stojí za onou strategií se zástupy pracovitých lidiček, pak vám jméno Blue Byte nemůže být neznámé. Němečtí vývojáři zveřejnili tento týden svůj plán vydávání her, který vypadá následovně: strategický návdavek Settlers III: Quest of the Amazons očekávejte v říjnu 1999, hororově laděná Stephen King’s F13 (nejdůležitějším předmětem v téhle hře prý bude nepřítomná klávesa F13) je plánována na prosinec 1999, další pokračování strategické ságy Battle Isle s číslem 4 by se mělo objevit ve třetím kvartálu roku 2000, Settlers se stejnou číslicí za názvem (tedy se čtyřkou) se chystají až na konec roku 2000 a posledním ohlášeným titulem je Dragon’s Lair (mix 3D akce a adventure), na který si budete muset počkat skoro nekonečně dlouho – přesněji do začátku roku 2001.

Navíc Blue Byte přislíbil, že demo na první zmiňovanou hru – Settlers III: Quest of the Amazons – by mělo být k dispozici koncem září (což je podle mě už teď :-). S Amazonkami se k původní hře přidají také dvě nové kampaně, 10 nových singleplayerových a 10 multiplayerových map, což není na expansion pack až tak špatné číslo. Nová rasa se stane svébytným kmenem se všemi unikátními vlastnostmi – specifická povolání, schopnosti i kouzla. Navíc přibude všem rasám nová postavička – zloděj, jehož využití nespočívá jen ve vyzvědačských výpravách, ale dokáže i krást zboží z nepřátelských táborů. Fanoušci Settlerů se už určitě nové zajímavé rasy nemohou dočkat, takže demo jim přijde rozhodně vhod.

Váš názor Další článek: Další 3D akce (tentokrát z Chorvatska)

Témata článku: , , , ,