Co provede Doupě na Invexu

Včera jsme vás informovali o programu společnosti CPress Media na veletrhu Invex/Digitex/Interkamera. Pokud vás zajímá, co přesně plánují redaktoři na svých přednáškách, čtěte dále.

Ve středu 8. října od desíti hodin bude probíhat hodinová přednáška šéfredaktora serveru Doupě.cz Karla Kališe, který vám v ní vyjeví všechny potřebné informace o moderním herním železe. Zaměří se jak na populární scénu PC, tak i na stále rostoucí a úspěšnější konzole, kterým patří herní současnost a budoucnost. Po skončení přednášky byste tak měli mít jasno zda, případně pak jakou, platformu pro hraní zvolit.

Jeho zástupce Petr Kolář pak bude mít od dvou hodin téhož dne přednášku na téma online her, kde zabrousí jak do vod hraní ve více hráčích. Ať se bude jednat o hru offline, nebo jednoduché hříčky online. Hlavním tématem však samozřejmě budou masivně úspěšné online tituly, ať se již jedná o MMORPG, nebo webové hry pro tisíce lidí. Ať už se v tématice vyznáte, nebo ne, měli byste po přednášce být schopní o hrách zasvěceně mluvit o dlouhých zimních večerech s přáteli.

Vrcholem dne pak bude i setkání s vámi, čtenářkami a čtenáři, které proběhne v pavilonu B od půl čtvrté odpoledne. Šéfredaktor dokonce přislíbil, že fanynkám se i na podprsenku podepíše. Těšíme se na vás.

Váš názor Další článek: Modifikační koutek – Jurský park

Témata článku: , , , ,