Co se stalo s Deep Down od Capcomu? To netuší ani bývalý ředitel Sony

Občas se stává, že velmi dobře vypadající titul potichu zmizí a nakonec skončí v propadlišti dějin. V minulé generaci byl takovým případem právě Deep Down.

Deep Down od Capcomu bylo představeno v roce 2013 jakožto exkluzivita pro PlayStation 4. Vypadalo jako kombinace Dark Souls a Dragon's Dogma. Bezesporu patřilo mezi ty očekávanější tituly, které měly jako první ukázat, čeho byla tehdy nová generace konzolí schopná. Do dnešního dne ale není jasné, co se s Deep Down stalo a podle nedávného rozhovoru to netuší ani Shawn Layden, který byl dlouhá léta ředitelem SIE. 

Přišla na to řeč během rozhovoru, který s ním vedl novinář Jason Schreier. Po představení hry jsme čas od času o Deep Down slýchali v tom smyslu, že vývoj stále pokračuje. Jošinori Ono, který měl vývoj na starosti, také ujišťoval fanoušky, že to vydavatel se hrou nevzdal. Ono ale z Capcomu již odešel. 

Poslední úniky z loňského roku tvrdí, že byl vývoj zastaven těsně před tím, než byla hra hotová. Prozatím ale nemůžeme s jistotou říct, co se s Deep Down opravdu stalo. Zařadí se tedy vedle Agenta od Rockstaru, se kterým to dopadlo podobně. 

Zdroj: Playstationlifestyle.com

Váš názor Další článek: Alan Wake Remastered by měl vyjít v říjnu. Úniky mluví o použití nového enginu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,