"Co si koupíte, to dostanete" slibuje CD Projekt u Cyberpunku 2077

Mikrotransakce v současné době otřásají herním průmyslem a CD Projekt se rozhodl hráče ujistit, že po nich rozhodně sahat nebude.

 

CD Projekt RED je studio, které je známé svou férovostí a upřímným přístupem k hráčům. Byli jsme toho svědky u Zaklínače a nejinak tomu bude i dalších projektů studia. Jmenovitě připravovaného Cyberpunku 2077. 

Titul podle všeho bude strukturou velmi podobný Zaklínači, přinese ale i některé online prvky. S tímto oznámením samozřejmě přišel i obavy ohledně mikrotransakcí, CD Projekt ale tento strach rozvířil. Se hrou totiž dostaneme přesně to, co jsme si zaplatili a ačkoliv chtějí tvůrci s Cyberpunkem více experimentovat a zkoušet nové herní aspekty, stále můžeme věřit v celistvost projektu. 

"Nebojte se, Cyberpunk 2017 můžete brát jako Zaklínače - obrovský singleplayer, otevřený svět, příběhově zaměřené RPG," říká tweet od vývojářů. "Žádný chyták, dostanete to, za co zaplatíte. Prostě čiré hraní jako Wild Hunt."

Je velkou otázkou, jak přesně budou online prvky implementovány a o co půjde, o kvalitu se ale s CD Projektem bát nemusíme. 

Diskuze (2) Další článek: Post-apokalyptické RPG Biomutant míří pod křídla vydavatele THQ Nordic

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,