Co skrývá Revenant

Nejnovější screenshoty a hrstka povídání o fantasy RPG, které sice ještě nevyšlo, ale už by brzo mělo.

Ačkoliv Revenant na první pohled vypadá jako typické RPG, podle autorů (Cinematix Studios) v sobě skrývá potenciál mnohem větší. Například příběh a dialogy svým pojetím připomínají spíše adventure. Přes současný trend nelineárnosti questů jde Revenant přesně opačnou cestou. Značně lineární příběh vypráví o zmrtvýchvstalém hrdinovi jménem Locke, jehož hlavním cílem je záchrana princezny. Během svého putování odkrývá postupně nové souvislosti o svém předchozím životě a zjištěné skutečnosti se prolínají s jeho současnou existencí.

     

Pro boj si můžete vybrat jeden ze čtyř módů. Boj se zbraněmi, holýma rukama, boj s lukem a konečně kradmý mód, ve kterém se můžete plížit ve stínech a napadat své oběti ze zálohy. Šarvátek s protivníky si užijete dosytosti, nepřátel se uvnitř hry ukrývá na 30 druhů, stejný počet je i kouzel, zbraní, komunikativních postav a typů brnění, které můžete libovolně kombinovat.

     

Překvapením pro hráče bude editor, ve kterém lze změnit nejen úrovně, ale i příšery, dialogy, předměty a ostatní atributy. I bez jeho použití by vám však Revenant měl vystačit na minimálně 40 hodin zábavy.

     

Diskuze (4) Další článek: Flight Unlimited 3

Témata článku: , ,