CoD ligy vstupují do boje o 250 000

Herní portál Gamepark nás informoval o dvojici klanových lig pro střílečku Call of Duty. Šestá sezóna ligy nese název Zembla Call of Duty liga, zatímco druhou sezónu začíná Intel Call of Duty 2 liga. Obě soutěže dohromady mají ceny v hodnotě dvou set padesáti tisíc korun.

Pokud jste zvyklí na Intel Call of Duty ligu organizovanou herním portálem Gamepark, budete mít nyní o něco složitější výběr. Původní soutěž totiž získává nového hlavního sponzora, výrobce sportovního oblečení společnost Zembla, kterážto věnuje ceny pro nižší ligy, stejně jako druhému a třetímu klanu první ligy. Hlavní ocenění však stále získají hráči z rukou společnosti Intel, konkrétně dvoujádrové procesory této značky. Navíc ještě ve všech ligách bude rozdáno na tři sta volných hodin v hernách Battlezone.

Společnost Intel si vzala na starost druhou sezónu ligy Intel Call of Duty 2, pořádanou samozřejmě opět s portálem Gamepark. Zde Intel věnoval ceny pro první tři klany nejvyšší ligy, zatímco Gamepark se postará o ocenění v nižších ligách. Jak se dalo očekávat, i zde jsou k vyhrání volné hodiny v hernách Battlezone. Celkově se hraje o ceny v hodnotě 125 000 korun. Bližší informace naleznete na stránkách portálu Gamepark.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Galerie: Command & Conquer: Tiberium Wars

Témata článku: , , , , ,