Codename Eagle - první dojmy a screenshoty

Nevěřte nápisům, které tvrdí, že tohle je akční adventure. Je to strategická 3D akce s docela pěknou grafikou, která nemá zapotřebí maskovat se za adventure.

Rusko okolo roku 1920. Car je mrtev, ať žije car! Prozaičtěji řečeno: jeden car zemřel a na trůn nastoupil druhý. Bohužel nezdědil mírumilovné smýšlení svého otce, naopak kuje pikle na ovládnutí světa. Svět začíná už za hranicemi jeho ruského carství, a tak se pozornost mladého vládce soustředí nejdřív na sousední země. Ty ale nehodlají nečinně čekat, až si je někdo podrobí a rozhodnou se založit obrannou alianci. Uvnitř aliance se zformuje speciální tým s názvem "Shadow Company", jehož cílem je denodenně nasazovat životy členů při operacích na nepřátelském území. Toť úvodní příběh.

     

Ve 12 misích z různorodých prostředí narazíte na ledasjaké úkoly. Od vraždy až po krádež, na své si tady přijdou všichni. Pro takovýto druh úkolů samozřejmě potřebujete příslušné vybavení. Ví to i autoři a vytvořili proto dostatek zbraní i ostatních pomůcek, bez kterých by vám mohlo být na cizím území docela horko. Na obrázcích si všimněte několika netradičních dopravních prostředků, které budete pilotovat ve vzduchu, na vodě i po zemi.

     

Ačkoliv bývá Eagle někde označován za akční adventure, je mi vážně záhadou, co je na ní adventurního. 3D akce a strategie jsou jediné žánry, které jsem schopná v téhle hře najít. A pro ty, které Eagle zaujal mám na konec jednu dobrou zprávu: Refraction Games chystají demo každým dnem.

     

Váš názor Další článek: GeForce 256 v kartě Creative 3D Blaster Annihilator

Témata článku: , , , , , ,