Cold Zero: The Last Stand - taktická Mafia?

Mafiánské hry si krátce po vydání Mafie získaly obrovskou oblibu - jak na PC, tak i na konzolích. Mezi další podobné tituly se řadí také připravovaná 3D akce Cold Zero: The Last Stand od takřka neznámého týmu Drago Entertainment. Čím zaujme a co přináší nového? Dočtete se v dnešní novince.

Hlavní postavou je zkušené soukromé očko John Mc Affrey, který spolu se svou asistentkou  (ale zřejmě nejen to;) Jane provozuje vlastní detektivní kancelář. Bohužel, kšefty se zrovna nehrnou a tak jednoho dne přijme i jistou na první pohled silně podezřelou, ale taky nadmíru výdělečnou prácičku. Všechno jde velice rychle, obě strany jsou spokojené, ovšem jen do té doby než se ukáže, že tím koho jste podvedli byl vůdce italské mafie. John má teď na výběr pouze dvě věci: zemřít, nebo se podvolit mafii a plnit její úkoly, při kterých vás ovšem může smrt potkat tak jako tak. John se rozhodne žít. Jeden z prvních úkolů, které dostává, je ukrást z tajné výzkumné laboratoře virus zvaný "Cold Zero".

 

 

Hrdina téhle hry se zjevně svou garderobou inspiroval v Matrixu - dlouhý černý kabát, tmavé brýle, celý Neo. Podle všech indicií by se měla hratelnost podobat akčnějším Commandos. V průběhu dobrodružství využijete více než 100 (slovy "STO"!) různých zbraní a potkáte přibližně stejný počet NPC postav. Tak to alespoň říkají "oficiální místa" a ta musejí mít pravdu.

 

 

Hlavní rysy hry:

  • mafiánská 3D akce v 3rd person pohledu
  • kombinace několika herních stylů
  • kolem 100 různých zbraní
  • celkem šestnáct misí z různých míst planety

 

 

Vydání akční hry Cold Zero: The Last Stand je plánováno na druhé čtvrtletí tohoto roku. V Německu, Švýcarsku a Rakousku vychází však již v těchto dnech.

Oficiální stránky: http://www.coldzero-game.com/
Výrobce: Drago Entertainment
Vydavatel: JoWood Productions (http://www.jowood.com/)

Váš názor Další článek: The Great Escape - trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,