Command & Conquer Remastered Collection dorazí začátkem června

Legendární RTS se vrací a vypadá skvěle.

Kultovní strategická série od Electronic Arts a Westwood Studios, Command & Conquer, se letos v létě vrací v remasterované sbírce. Ta bude zahrnovat dvě hry -  Command & Conquer Tiberian Dawn a Command & Conquer: Red Alert a tři rozšiřující balíčky: Covert Ops , Counterstrike a Aftermath.

Command & Conquer Remastered byl původně oznámen už v roce 2018, ale už nebudete muset čekat dlouho. Na Steamu a Originu si jej budete moci zahrát 5. června letošního roku. Je slibováno až 4K rozlišení, přestavěný multiplayer, vylepšené uživatelské rozhraní a remasterovanou zvukovou stopu skladatele Franka Klepackiho.

K mání bude rovnou tři edice. Můžete si koupit standardní edici za necelých 20 euro. Special Edition za 59,99 euro nabízí  hru samotnou, tématický 16 GB flashdisk se soundtrackem, loga frakcí a potěší také samolepky.

Command & Conquer Remastered Special Edition.jpg

Nakonec 25th Anniversary Edition za 149,99 euro obsahuje kovový model tanku, dvě další repliky, zremasterovaný soundtrack na šesti discích, podepsaný skladatelem Frankem Klepackim,100ti stránkový artbook, oboustrannou beanie čepici a víceméně všechny výhody speciální edice výše.

Command & Conquer Remastered 25th Anniversary Edition.jpg
Diskuze (7) Další článek: Kniha The Art of Ghost of Tsushima vás vezme do zákulisí vývoje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,