Companion aplikace pro RDR2 už je dostupná ke stažení

Pokud si chcete obohatit herní zážitek z televizní obrazovky o další doplňky, aplikace ke hře vám v tom s radostí pomůže.

Companion aplikace pro Red Dead Redemption 2 je nyní dostupná ke stažení a můžete si tak obohatit zážitek ze hry na Androidu a iOS. V první řadě vám totiž bude sloužit jako mapa, na které si můžete zoomovat, označovat cílové body, a to všechno v reálném čase. Nemusíte tak hru neustále zastavovat a zdlouhavě se zdržovat tím, že budete nemotorně motat kurzorem po mapě.

Kromě funkce mapy vám aplikace ale poslouží i k tomu, abyste zobrazovali třeba důležité statistiky Arthura Morgana. Uvidíte například i ukazatel zdraví a další informace. Pokud se tak rozhodnete pro atmosférický mód bez zapnutého uživatelského rozhraní, tahle appka vám umožní to udělat bez ztráty důležitých informací. Patříte-li mezi milovníky herního focení, určitě vám tahle funkce přijde hodně vhod.

Aplikace vám při hraní bude vzácným pomocníkem a pokud jste méně zkušenými hráči, můžete si v ní zapnout i elektronickou verzi příručky ke hře, která by vám měla pomoci v případě, že si nebudete vědět rady, nebo budete hledat užitečné tipy a triky. Red Dead Redemption 2 vychází právě dnes a v recenzích se mu zatím nesmírně daří. Na Metacriticu, který sdružuje hodnocení od recenzentů hra zaznamenala úctyhodných 97 bodů ze sta.

150f2013dd9aca2d2c3ebe1514e28210350afba7.jpg

 

Váš názor Další článek: Modus Games oznamují plošinovku Trine 4, dorazí příští rok

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,