Company of Heroes 3 lákají na pohled do zákulisí vývoje a nové záběry ze hry

Vývojáři vás chtějí provést vývojem třetího dílu válečné série Company of Heroes.

Studio Relic nás potěšilo čerstvým vývojářským deníčkem, který vás vezme do zákulisí vývoje očekávané válečné strategie Company of Heroes a ukáže některé jeho aspekty. Kromě toho nechybí ani nové záběry ze hry samotné, kterých není nikdy dost. 

Company of Heroes 3 přináší příběhy ze série, které se odehrávají přímo v terénu, na zbrusu novém válečném bojišti a odhaluje nové autentické taktiky, frakce a spoustu dosud nevyprávěných příběhů z druhé světové války. Středomoří je místem rozmanitosti, od větrných italských horských průsmyků až po drsné severoafrické pouště a pobřežní výhledy. Na této nové frontě vede rychlost.

Těšit se můžeme na mnohem svižnější hratelnost a nový taktický zážitek. Vše je poháněno Essence Engine 5, novou technologií strategie v reálném čase od Relicu. Na dynamické mapě kampaně hráči velí pozemním, vzdušným a námořním silám, aby znovu ovládli pevninu Itálie od jednotek Osy. Dlouhodobá rozhodnutí, která uděláte, ovlivní nejen bitvy, které bojujete, ale i samotný příběh války.

Titul vychází na PC někdy v příštím roce. 

Váš názor Další článek: Podívejte se na srovnání nové a staré verze thrilleru Alan Wake

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,