Company of Heroes 3 zve hráče do multiplayerového testu. Zapojit se může každý zdarma

Pokračování jedné z nejlepších válčených strategických sérií se chystá na své únorové vydání. Ještě předtím ale každý z vás dostane šanci si Company of Heroes 3 vyzkoušet v rámci technického testu multiplayeru, který startuje už zítra, tedy 11. ledna. Jde o veřejný test, takže stačí postupovat podle pokynů na Steamu a přístup byste měli získat během chvíle. 

Pokud se zaregistrujete ještě před startem, dostanete upozornění, až se do hraní budete moci pustit. Zatím bohužel neznáme přesný čas spuštění, ale většinou podobné testy začínají v odpoledních hodinách našeho času, takže buďte ve střehu, pokud chcete dát novince od Relic Entertainment šanci. V oznámení chybí také informace ohledně toho, do kdy bude test trvat. 

V průběhu testu si budete moci vyzkoušet hraní za všechny 4 frakce na 8 unikátních mapách. Kromě klasického módu 1v1 se můžete zapojit i do větší bitevní vřavy, kde proti sobě stojí 4 hráči na každé straně konfliktu. Ve finální verzi hry samozřejmě nebude chybět ani obsah pro jednoho hráče. Ten v tomto testu ale nenajdete.

Diskuze (3) Další článek: Dead Island 2 a Atlas Fallen vyjdou s českými titulky. U Ubisoftu překlad stále platí jen u nových Settlers

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,