PC | Steam

Conan Exiles vešel do Early Access, postavte si osadu

Další tuctový survival nebo už konečně nadějný projekt?

Společnost Funcom včera propustila svůj titul nazývající se Conan Exiles do předběžného přístupu na PC. Na jaře se očekává rozšíření o Xbox One a PS4 verzi. O tuto hru se hned po jejím představení minulý rok svedly různé diskuze v podobě "další survival, který bude podobný hře RustARK: Survival Evolved„ Jenže v minulém roce se na veřejnost také dostaly informace o tom, že titul bude mít i nějaké příběhové pozadí, budou tam bohové, ruiny dávných civilizací... 

Nicméně my tu máme přelom ledna/února 2017 a titul je najednou k mání. Ano jistě, jelikož se jedná o EA, tak to musíme brát s jakousi mírou tolerance v podobě nedodělané optimalizace, bugů a dalších chyb, které při vývoji jsou prostě běžné. Vašim úkolem je tedy přežít v nepříliš příznivé pustině, do které jste byli vyhnáni. Hlad, žízeň vás budou pronásledovat každou chvílí a jen ti nejsilnější se dokážou dostat z počátečních problémů a začnou budovat mocné impérium vstříc hordě nepřátel, jak hráčských v PVP módu, nebo těm přímo ve hře v podobě různých zvířat a monster.

ss_9b4528729ee864a9b6af95bc342990184b76d800.1920x1080.jpg

Vývojáři také dávají najevo, že Early Access fáze by měla trvat maximálně rok, což na jednu stranu slyšíme rádi, ale zase nic se nemá uspěchat, takže hlavně, aby to vyšlo v co nejlepším stavu. Během tohoto roku se tedy můžeme těšit na hromadu updatů, jak už těch opravných, tak i obohacovacích. Obléhací zbraně, přizpůsobení oblečení, rozšířené náboženství a spousta dalšího. Pro hru vyšel samozřejmě i Launch Trailer, na který se rozhodně mrkněte. Vypadá do zajímavě, potenciál to má také, ale to už tu bylo mnohokrát a ne vždy to mělo zdárný konec. Hru už pro vás testujeme, takže za pár dnů se můžete těšit na první dojmy ze hry. 

Váš názor Další článek: Unikl trailer na druhý díl závodů Project Cars

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,