Crash Team Racing v další Grand Prix míří do pravěku a přidá mikrotransakce

Motory nažhavit! Jede se do jurského parku.

Crash Bandicoot ve své závodní kariéře okusí novou štaci a zažije si závody mezi pravěkými ještěry. Ve své druhé sezóně Grand Prix s názvem Back N. Time se vrhne na pravěký okruh Prehistoric Playground. Závodění na něm bude dostupné spolu s novou sezónou už 2. srpna.

Nová trať slibuje obrovské ještěry, květiny prehistorických rozměrů, nebezpečné gejzíry, jeskyně a podivné malby na stěnách. Do nové sezóny nechybí ani čerstvé odměny za sbírání Nitro bodů, které vám tentokrát mohou nabídnout například mamutí motokáru, spoustu speciálních skinů pro své postavy a další doplňky pro vaše vyladěné závodníčky. 

Pokud patříte mezi méně zdatné závodníky nebo ne úplně aktivní hráče, budete mít nově možnost nakupovat za reálné peníze. Wumpa coins totiž už nebude možné získávat pouze hraním, ale můžete si je také zakoupit. Vývojáři z Beenoxu očekávají, že budou za tento krok terčem kritiky, ale slibují, že přítomnost mikrotransakcí neovlivní současný herní model a získávání předmětů hraním. Dosáhnout tak na všechny předměty z pit stopu by ani potom nemělo být nic nesplnitelného. 

Váš názor Další článek: Borderlands 3 představují vojandu Moze s mechem v záloze

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,