Crash Team Rumble vyjde v červnu. S předobjednávkou ho můžete vyzkoušet už za měsíc

Na konci minulého roku oznámil Activision multiplayerovku ze světa Crashe Bandicoota. S novým trailerem odhalili nejen nové informace, ale rovnou spustili předobjednávky a zveřejnili datum vydání. Crash Team Rumble vyjde 20. června na PS4, PS5, XO a XSX. Hra bude podporovat hraní skrz platformy. Ještě není jasné, jestli se v budoucnu dostane i na PC.

Pokud si chcete hru vyzkoušet s předstihem, tak s předobjednávkou budete mít šanci. Uzavřený betatest proběhne od 20. do 24. dubna. Během testování si na třech mapách osaháme pětici hrdinů - Crashe, Coco, Dingodilea, Dr. Cortexe a Tawnu. Každý z nich má unikátní schopnosti a vlastnosti, které musíte správně využít při hraní jedné ze tří rolí. Je tady Scorer, Blocker a Booster. Už podle názvů lze odhadnout, co bude úkolem každého z nich. 

Scorer se bude snažit nasbírat co nejvíc Wumpa jablíček a donést je do týmové základny. Blocker oproti tomu bude znepříjemňovat život nepřátelskému týmu. Boosterovým cílem jsou drahokamy, díky kterým spoluhráči získají výhody a navýší se také skóre za nasbírané ovoce.

Crash Team Rumble není plnohodnotným pokračováním série. Napovídá tomu i cenovka 30$. Za příplatek 10$ dolarů pak můžete mít ještě Deluxe edici, která obsahuje battle pass pro 2 sezóny a exkluzivní kosmetické doplňky. Je tedy jasné, že chce Activision počítá s přidáváním obsahu dlouhodobě. Jen trochu máme obavy z toho, jestli si Crash v této podobě dokáže udržet hráče po delší dobu.

Zdroj: Eurogamer.net

Váš názor Další článek: Recenze hry Transport Fever 2. Simulace dopravního systému dorazila už i na konzole

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,