Crashday se konečně blíží vydání?

Připravovaná a aktuálně o několik měsíců odložená hra Crashday se konečně blíží k datu svého vydání. Vydavatel, ani vývojáři to zatím sice ještě nepotvrdili, ale změna oficiální stránky hry z klasické homepage na teaser dává za pravdu spekulacím nedočkavých fanoušků, kteří se těší na dalšího velkého konkurenta legendárních Stunts.

  

Kaskadérské kousky, které budete moct v Crashday provádět, vyženou váš adrenalinový teploměr až k bodu varu. Tahle hra se má pyšnit především dokonalou fyzikou, realistickým modelem poškození vozů, mnoha různými módy a v neposlední řadě i snadno ovladatelným editorem tratí, který jsme všichni tolik obdivovali u původních Stunts. K dispozici dostanete na 20 superrychlých vehiklů, které si ale můžete ještě navíc vytuningovat k obrazu svému. Tvůrci hodně spoléhají na komunitu, a tak má být dodávaný editor tratí maximálně uživatelský přívětivý, aby padl do ruky každému Frantovi ze Lhoty, který umí zacházet alespoň s tím šroubovákem.

  

Co se týká jízdních módů, budou z nich nejdůležitější zřejmě Kariéra a Kaskadérský mód, pak jsou tu ještě Závody, Vrakoviště, Knock Out, Speed Bomb, Capture the Flag (!) a poslední dva Pass The Bomb a testovací jízda. Doufejme, že si to na vlastní kůži vyzkoušíme už brzy.

Zdroj: Homepage

Diskuze (2) Další článek: Nové mapy pro stealth akci Splinter Cell: Chaos Theory

Témata článku: , , , , , ,