Cravatacon – místo osudových setkání

Možná to ještě nevíte, ale v rámci Cravataconu můžete potkat spousty známých lidí. A jak je toho důkazem i Jakub Kovář – spoluorganizátor akce a jeden z autorů tady na Doupě.cz – na akci tohoto ražení jste schopni potkat i lidi osudové. Sám jsem zvědav, koho nového, zajímavého a možná třeba osudového tam potkám. A co vy? Přijedete? Možná vám pomůže další vzpomínání a úvahy Kuby.

Cravatacon se loni stal místem několika osudových setkání. A nejde jenom o sehrání organizátorského týmu a utužení ochladlých přátelství. Vzniklo mnoho nových známostí a někdy i dlouhotrvajících vztahů. Jak jsem již včera naznačil – já osobně jsem na minulém ročníku Cravataconu potkal svou současnou přítelkyni. Jsme spolu doteď, dokonce společně máme i jednu přednášku tohoto ročníku a samozřejmě organizujeme jako o duši.

cravatacon2009streda_03.jpg cravatacon2009streda_05.jpg

Letos totiž vše směřuje k tomu, že oněch osudových setkání bude ještě o něco více. Ze stále plnějších registračních formulářů, které pečlivě přepisujeme na pergameny, se už stalo několik desítek jmen a dovolím si tvrdit, že počet návštěvníků bez problému přesáhne stovku. Což nás samozřejmě těší, ale zároveň nám to přidělává i pár vrásek a otázek.

cravatacon2009streda_01.jpg cravatacon2009streda_02.jpg

Jmenovitě jde o ubytovací kapacity (bude stačit Velký sál, nebo budeme muset částečně vyklízet i další, menší místnosti?) a místa pro socializaci (Máme čajovnu. Budeme dělat i něco dalšího, nebo nám tato místnůstka stačí?) Bez jakýchkoliv pochyb ale mohu prohlásit, že se na návštěvníky bezezbytku těšíme. Rádi vidíme nové tváře, stejně jako se znovu potkáváme se starými známými.

cravatacon2009streda_04.jpg cravatacon2009streda_06.jpg

Proto doufám, že nebudete otálet a zaregistrujete se na našich stránkách (http://cravatacon.info), abyste třeba poznali spřízněné duše nebo si jen tak podiskutovali o hrách či o fantastice a sci-fi. A pokud byste se náhodou nudili, můžete se vrhnout na turnaj v Dračím Doupěti, či vyzkoušet hraní na Wii a skákání na podložce s Dance Dance Revolution. Možností je nespočetně.

Jakub Kovář

Váš názor Další článek: Cravatacon - Zbývají 4 dny do startu

Témata článku: , , , ,