Cravatacon – stres z příprav

Tak a zítra to vypukne. Cravatacon je za rohem a pokud stále nejste registrovaní, tak se na oficiálních stránkách přihlašte – stále na vás čeká zvýhodněná cena! O čem že ten Cravatacon je? Je to akce nadšenců fantasy a scifi, ale nejen těch. Na logu akce je kravata a tak se snaží tvůrci do této akce vnést i kulturu a etiktetu. Přijeďte se na nás zítra do Nového Jičína podívat, rádi vás tam uvidíme. A teď další úvaha Jakuba Kováře.

cravatacon2009ctvrtek_05.jpg cravatacon2009ctvrtek_06.jpg

Už je to tady, stres a přípravy najednou provázejí všechny organizátory, z těch důležitějších už jsou jen uzlíčky nervů, které čekají na to, co se rozsype tentokrát. Jestli bouchne promítačka, počítač, přednášející, či něco úplně jiného. Nemám už ani moc myšlenky na to, abych zde psal poslední vzpomínky, neboť i to nejpříjemnější je nyní vytlačováno starostmi, jež se před konáním akce zpravidla objevují.

cravatacon2009ctvrtek_01.jpg cravatacon2009ctvrtek_02.jpg

Mně osobně třeba z každého dne ukousne asi hodinu času pouhé odpovídání na dotazy, kompletování seznamu VIP a návštěvníků, stejně jako si svůj čas žádají i přednášky (z nichž dvě jsou stále ještě ve stádiu rozpracovanosti.) Všechno má ale své světlé stránky – slovník sprostých slov se rozšiřuje, problémy se řeší a stejně tak se plní i papír s názvem „Co příště udělat jinak.“ Takový je holt život.

cravatacon2009ctvrtek_03.jpg cravatacon2009ctvrtek_04.jpg

Strašně se ovšem těším na zítřek, na chvíli, kdy do komplexu začnou proudit první návštěvníci. To už bude všechno hotové, zařízené a co se podělá, to se už prostě podělá a vyřeší se to ambulantně. Pevně však doufám, že pozitivní nálada přebije vše ostatní a že con proběhne k vaší i mojí spokojenosti.

Jakub Kovář

Váš názor Další článek: Activision se chystá utrácet ve velkém

Témata článku: , , ,