Cravatacon 2012 – setkání milovníků fantastiky a hráčů

Přijde vám, že je málo herních akcí mimo území Prahy? Tak nás přijďte navštívit do Nového Jičína kousek od Ostravy.

Nebyli jste nikdy v životě na žádném conu nebo se vám zajídají akce plánované pro tisíc a více návštěvníků? Tak potom je Cravatacon přesně pro vás: jde o setkání menšího počtu lidí (plánovaný počet účastníků je kolem 200) se stejnými a podobnými zájmy v přátelském prostředí SVČ Fokus v Novém Jičíně od 24. do 26. února 2012.

Proč byste měli přijet? Dáme vám deset hlavních důvodů:

  1. Zajímaví hostéspisovatelé (Františka Vrbenská, Jaroslav Mostecký), herní vývojáři (Bohemia Interactive, Cauldron, Keen Software), fanoušci z prestižních fanstránek (Edna) a známý překladatel her Marek Tvrdý.
  2. Spousta kvízů, turnajů a soutěží o hodnotné ceny.
  3. Workshopy, kde se něco naučíte, ale především se pobavíte (prozatím přislíben workshop šermu a výtvarný workshop související s Hrou o trůny).
  4. Čtyři tematicky oddělené linie (Fantasy+Warhammer/Seriály+Anime/Herní linie a nová programová linie zaměřená na populární Hru o trůny).
  5. Bohatý doprovodný program zaměřený z velké části na deskové hry, konzole Wii a X360+Kinect, DDR a další. direwolf.jpg
  6. Skvěle fungující a zavedený bar přímo na místě konání, výborný catering a hezká obsluha :)
  7. Sobotní diskotéka a zábava až do rána (možnost domluvit se s organizátory i na pokračování programu v jiných místnostech).
  8. Velký turnaj v karetním A Game of Thrones, stejně jako ve fantasy Warhammeru.
  9. Sraz majitelů 3DS – StreetPass, hraní a další radovánky.
  10. Vstupné již od 170 Kč na celý víkend, umístění v příjemném, klidném a dopravně dostupném městě nedaleko Ostravy – Novém Jičíně.

Pro více informací se podívejte na stránky celé akce, prolistujte si prozatímní verzi programu a nezapomeňte se předem zaregistrovat k účasti, abyste získali slevu na vstupném – těšíme se na vás!

plakatjpg.jpg

Diskuze (2) Další článek: V březnu dojde k odhalení jakési tajuplné střílečky

Témata článku: , , , , , , , , , , ,