Crazy Frog Racer přijíždí

Crazy Frog na nás útočí ze všech koutů. V hitparádách vyhrává písnička, která celou mánii odstartovala, na všech hudebních stanicích se pravidelně míhají klipy v hlavní roli právě se sympatickou žabkou, a v neposlední řadě se na nás chystá také závodní hra určená pro PC a PS2. O té bude nyní řeč především.

Crazy Frog Racer bude klasickou závodní arkádou. V překladu to znamená, že půjde jen o to, abyste se umístili na stupni vítězů, či ještě lépe stanuli přímo v jeho středu. K tomu vám bude nápomocna řada power-upů, jejichž sbíráním můžete své vozítko značně zrychlit. Závodit se bude celkem ve třech různých módech, chybět samozřejmě nemůže ani multiplayer. Ti, kterým Crazy Frog už leze krkem, nemusí zoufat, že by jim CF Racer neměl co nabídnout. Kromě žabáka si totiž budete moct vybrat z dalších osmi hratelných postav - Drona, Michel, Grima, Matildy, Flashe, Ellie, Boba, Jacka.

Společnost Digital Jesters plánuje vydání Crazy Frog Racer ve verzi pro PC i PS2 již na listopad tohoto roku. Zajímají-li vás podrobnosti o jejich chystaném titulu, neváhejte navštívit nově spuštěnou homepage.

Zdroj: Homepage

Váš názor Další článek: Městská bojovka od Namca vyjde i u nás

Témata článku: ,