Creative Inspire 5.1 5100 přichází na trh

A další tisková zpráva, tentokrát ze společnosti Creative, která přichází na trh s novým reproduktorovým systémem Creative Inspire 5.1 5100.

"

Reproduktorový systém Creative Inspire 5.1 5100 nabízí uživatelům s malým rozpočtem vynikající 5.1 multikanálový výkon při zábavě a v hrách
Jedinečné výsledky při přehrávání 5.1 obsahu se zvukem v normě Dolby® Digital a konkurenci drtící ceny, jsou důvodem že tento reproduktorový systém je ideální volbou pro uživatele kteří vyžadují velmi působivý zvukový zážitek při minimálních nákladech

Praha, 15. srpna 2002 -- Společnost Creative (Nasdaq: CREAF), jež je předním světovým výrobcem produktů digitální zábavy pro osobní počítače a Internet, uvádí na trh reproduktorový systém Creative® Inspire 5.1 5100. Je navržen tak, aby zachoval pověst neobyčejného zvuku Inspire; nabízejícího uživatelům skutečný 5.1 kanálový zvukový zážitek ve standartu Dolby® Digital, pokud je připojen ke zvukové kartě 5.1 (např. Sound Blaster Audigy, Sound Blaster Extigy nebo Sound Blaster Live!). Tyto reproduktory jsou ideálními společníky pro zábavu založenou na PC, jako je hraní her, přehrávání vícekanálového audia a filmů DVD. Jsou nejlepší volbou pro nováčky v oblasti vícekanálového zvuku, kterým navíc nabízejí zvýšenou kvalitu 5.1 zvuku díky podpoře standardů EAX® Advanced HD a Microsoft® DirectSound® 3D. Pět satelitních reproduktorů v této soustavě rozšiřuje konstrukční zásady Inspire. Jsou velice výkonné, v černé povrchové úpravě a se zlepšenou konstrukcí, která se vyznačuje jedinečným tvarem přední masky, jež optimálně rozptyluje zvuk v prostoru při výkonu 6 Wattů na kanál, zatímco speciální zesilovač se stará o hladký a přirozený prostorový zvuk. Kompaktní aktivní dřevěný subwoofer krychlového tvaru produkuje 12 Wattů (efektivních) dunících basů. Celá soustava nabízí frekvenční rozsah 44Hz - 20kHz, což uživateli zajišťuje vynikající reprodukci jakéhokoli zvukového signálu a neskutečně živé zážitky z poslechu.

Společnost Creative vložila do vývoje tohoto reproduktorového systému své dlouholeté zkušenosti. Od chvíle, kdy uživatel otevře krabici, všechno spěje rychle a jednoduše k instalaci a uvedení do provozu. Veškerá kabeláž je přibalena a za pár minut bude uživatel zaujat novou úrovní detailu a přesnosti v hudbě nebo jiné zábavě stejně jako si bude užívat většího vzrušení ve hrách všech druhů. Ergonomicky tvarované dálkové ovládání na kablíku je vybaveno ovladačem hlasitosti a LED indikátorem zapnuto/vypnuto, které přidává konečné dotyky pohodlí a elegance.

"Tyto reproduktory jsou tím nejlepším vstupem do světa 5.1 kanálového zvuku pro uživatele, kteří chtějí získat pohlcující zvuk přechodem na výkonnější zvukovou platformu," řekl Leonardo Colucci, manažer značky reproduktorových systémů společnosti Creative Labs Europe.

"Jejich vzhled podtrhuje jejich výkon," dodává. "Jsou kompaktní a elegantní a obohatí jakýkoliv interiér. A když začnou hrát, posluchači budou ohromeni, že tolik zvuku a reality lze pořídit za tak konkurenci drtící cenu!"

O společnosti Creative
Společnost Creative (Nasdaq: CREAF) je celosvětová špička v mezi výrobci zařízení pro digitální zábavu určených pro stolní počítače a Internet. Společnost Creative, proslulá svou kvalitní kartou Sound Blaster a spuštěním multimediální revoluce, určuje v současnosti svými produkty, jako je například uznávaný D.A.P. Jukebox, směr digitální zábavy na platformě PC. Inovativní hardware společnosti, firemní technologie, aplikace a služby využívající Internet umožňují zákazníkům vychutnat si vysoce kvalitní digitální zábavu kdykoli a kdekoliv.

Společnost Creative Technology Ltd., která byla založena v roce 1981, má sídlo vedení v Singapuru. Pobočka Creative Labs Europe byla založena v roce 1993 s cílem získat větší podíl z potenciálu evropského trhu. Do plného provozu byla pobočka uvedena generálním ředitelem Michaelem Sullivanem a její sídlo bylo vybudováno v Berkshire, UK. Creative Labs Europe se během minulých tří let rozrostla devětkrát s pobočkami ve Francii, Španělsku, Portugalsku, Itálii, Německu, UK, státech Beneluxu, Dánsku, Švédsku a Polsku. Evropské technické a provozní centrum společnosti Creative (EOTC) bylo oficiálně otevřeno 19. července 1995 v irském Dublinu. EOTC funguje jako centrum pro nástup na rychle rostoucí evropský trh. Zajišťuje efektivní dodávky produktů lokalizovaných a přizpůsobených evropskému zákazníkovi. Navíc poskytuje technickou podporu a doplňuje tak aktivity poboček v evropských zemích. V oblasti Evropy operuje 570 zaměstnanců.

Pro další informace navštivte www.europe.creative.com."

Zdroj: PR

Diskuze (1) Další článek: Legálně i v internetové kavárně

Témata článku: , , , ,