Crysis a Tabula Rasa ve speciálním balení

Vydávat v dnešní době hru bez speciální (sběratelské, exkluzivní, další slova doplňte dle libosti) edice se téměř rovná sebevraždě. Snad proto se společnosti NCSoft, stejně jako Electronic Arts rozhodly nabídnout hernímu obecenstvu rozšířený zážitek , který jim bude zprostředkován díky sběratelské edici akční podívané Crysis a online hříčky Tabula Rasa.

První jmenovaný titul se ve své vylepšené formě dostane na trh zároveň s původní hrou, takzvaně 15. listopadu v Austrálii a o den později v Evropě a Severní Americe. Speciální verze Crysis se pak rozprostře na tři až po okraj napěchované disky, které vám nabídnou dokument „Making of“, unikátní in-game vozítko, 32ti stránkový art book, oficiální soundtrack, a samozřejmě spoustu dalších videí, trailerů a rozhovorů s vývojáři.

Limitovaná edice MMORPG Tabula Rasa samozřejmě nemůže zůstat pozadu, a tak fanouškům kromě rozměrné krabice nabídne i unikátní in-game předměty a vlastního mazlíčka, instruktáž provedenou alter-egem Richarda Garriotta, tajné mapy, tématické psí známky, „Making of“ dokument, měsíc hraní zdarma, a jako vždy, spoustu dalšího.

Související informace (Crysis):
Platforma: PC
Žánr: FPS
Výrobce: Crytek Studios (
http://www.crytek.com/)
Vydavatel: Electronic Arts (
http://www.ea.com)
Předpokládané datum vydání: 16. listopadu 2007

Související informace (Tabula Rasa):
Platforma: PC
Žánr: MMORPG
Výrobce: Destination Games (
http://www.plaync.com/)
Vydavatel: NCsoft (
http://www.ncsoft.com/)
Homepage:
http://www.playtr.com/
Předpokládané datum vydání: 31. srpna 2007

Zdroj: TZ, GGmania

Váš názor Další článek: Bioshock konečně mezi námi

Témata článku: , , , , , , , ,