Crysis vyjde v listopadu

To, v co mnozí ani nedoufali konečně nabylo reálných rozměrů; především díky včera vydanému tiskovým prohlášením společnosti Electronic Arts. Exkluzivně pro PC vyvíjená sci-fi akce Crysis se totiž dočkala oficiálního data vydání! Po mnohých průtazích a zdrženích tak bylo definitivní datum vydání titulu stanoveno na 16. listopadu tohoto roku, kdy si jej budou moci koupit všichni zájemci v Evropě a Severní Americe.

Pro případ, že byste o hře doposud nic nečetli, připomeneme, že se jejím prostřednictvím přesunete do blízké budoucnosti, v níž na Zemi dopadl vskutku nezanedbatelný kus šutru. Jako by to nestačilo, asteroid si za místo svého dopadu vybral Severní Koreu, která jej ihned započne zkoumat. Takový nález však nenechává žádnou velmoc v klidu, a tak Spojené státy vysílají na zmíněné území speciální jednotku Delta Force, aby tím získali tolik potřebné informace, a zároveň narušili již tak dost křehké příměří.

Čáru přes rozpočet oběma zmíněným státům však udělá samotný kámen, když pukne, a v jeho nitru se objeví kosmická loď plná ne zrovna přátelsky naladěných emzáků. Jak jste jistě vytušili, zde přicházíte ke slovu vy, hráči. Bude totiž znovu záviset jen a pouze na vás, zda-li se Země změní v kus ledu, jemuž dominují nezvání hosté, či se navrátí pod lidskou správu. Nakonec snad jen dodáme, že vcelku zajímavý příběh bude doplněn o neméně atraktivní vizuální zpracování, které má na svědomí CryEngine 2. Těšíte se? My tedy rozhodně ano!

Související informace (Crysis):
Platforma: PC
Žánr: FPS
Výrobce: Crytek Studios (
http://www.crytek.com/)
Vydavatel: Electronic Arts (
http://www.ea.com)
Předpokládané datum vydání: 16. listopadu 2007

Zdroj: GGmania

Diskuze (2) Další článek: Týden na FreeHrách – ve znamení Handy Games

Témata článku: , , , , , , ,