Čtenáři naostro: Ptejte se „Playmana“ Petra Kučery!

Herní distributoři u nás? Člověku se vybaví Cenega, CD Projekt, Top Distributor, Dynamic Systems... ale také Playman, zástupce francouzského giganta Ubi Soft. Vydal u nás hry IL-2 Sturmovik, Morrowind, Rayman M, Splinter Cell a plánuje vydávat více her v češtině... Zeptejte se Petra Kučery ze společnosti Playman na cokoliv v dalších Čtenářích naostro!

Devátá řada „Čtenářů naostro“ se právě otevírá... Každé dva týdny vám v tomto cyklu nabízíme osobnost známou ze světa počítačových her, které pak můžete položit libovolnou otázku. Z nejlepších dotazů vybíráme maximálně 20 až 25, na které „celebrita“ odpoví. Nejde tedy v žádném případě o jednoduchý chat – vše se nese v duchu klasického rozhovoru - odpovědi jsou tedy promyšlené, věcné a delší, než na jaké jste zvyklí u běžného chatu. Interview je plně ve vaší režii a záleží vždy jen na vás, jak bude výsledný čtenářský rozhovor vypadat!

V dnešním čtenářském rozhovoru vítáme Petra Kučeru ze společnosti Playman, což je přímá konkurence gigantické firmě Cenega, CD Projektu, Top Distributoru a Dynamic Systems.

Společnost Playman vznikla v roce 2001 jako oficiální zastoupení Ubi Soft France - třetího největšího světového distributora her. Momentálně se nejvíce soustředí na trh s PC hrami. Největší úspěch zaznamenaly hry IL-2 Sturmovik, The Elder Scrolls: Morrowind, Rayman M a Sprinter Cell. Do budoucna plánuje vydávat více her kompletně v češtině a rozšířit portfolio o hry pro další platformy.

Petr Kučera očekává vaše otázky především ohledně jeho distribuční společnosti, ovšem nejsou samozřejmě vyloučeny ani jiné herní i neherní příspěvky (např. „Co je s češtinou pro Morrowind?“ :-). Uzávěrka dotazů je v úterý tedy 15.4. v 15:00, celý upravený rozhovor by pak měl vyjít přesně za týden, tedy 18. dubna.

Připomínáme, že příspěvky, které nebudou vhodné (ať už svou vulgaritou nebo urážlivým obsahem), můžeme z jakýchkoliv důvodů vyřadit. Snažte se být co nejkonkrétnější, jen tak máte šanci, že dostanete odpověď!

Dotazy pište do následujícího diskusního fóra:

Diskuze (16) Další článek: Nadílka dalších downloadů

Témata článku: , , , , , ,