Čtenáři naostro: Ptejte se šéfredaktora Doupěte Martina Zavřela!

Od dubna 2003 má naše Doupě nového šéfredaktora. Možná jste si této změny nevšimli, možná jste naopak zaregistrovali nějakou změnu k lepšímu... Ať tak nebo onak, nyní máte skvělou příležitost poznat Martina Zavřela blíže a položit mu libovolný dotaz ohledně Doupěte, konzolí, Xenoságy nebo Final Fantasy! Další Čtenáři naostro jsou tady...

Dvanáctá série „Čtenářů naostro“ je tady... Každé liché pondělí vám v tomto cyklu nabídneme osobnost známou ze světa počítačových her, které pak můžete položit libovolnou otázku. Z nejlepších dotazů vybíráme maximálně 20 až 25, na které „celebrita“ odpoví. Nejde tedy v žádném případě o jednoduchý chat – vše se nese v duchu klasického rozhovoru - odpovědi jsou tedy promyšlené, věcné a delší, než na jaké jste zvyklí u běžného chatu. Interview je plně ve vaší režii a záleží vždy jen na vás, jak bude výsledný čtenářský rozhovor, vycházející každý sudý čtvrtek, vypadat!

 

A protože na našem serveru nemáme něco podobného jako „Volejte řediteli“, usedl dnes do horkého křesla čtenářů nový šéfredaktor Doupěte Martin Zavřel, pod jehož dohledem magazín vychází již 50 dní...

 

 

Tady si ještě Martin užíval života, nemusel se starat o chod celého Doupěte...

 

Martin Zavřel se narodil v roce 1979 v Brně, maturoval na obchodní akademii Kunicova v Brně, po škole vyzkoušel různá zaměstnání (od agenta realitní firmy až po natěrače jeřábů :o), nakonec se stal prodavačem a obchodním zástupcem nejmenované firmy se specializací na prodej digitální techniky a fototechniky, aby od dubna letošního roku nastoupil do Computer Pressu jako šéfredaktor internetového magazínu Doupě.

 

Již na základní škole Martin „vydával“ vlastní časopis zaměřený na sci-fi a fantasy, během studia na střední škole se zabýval překlady a recenzemi do amatérských časopisů o domácích videohrách, v roce 2000 začal psát pro Doupě vůbec první „Doupěcí“ konzolové články a časem se stal vedoucím skromné konzolové sekce tohoto serveru, která ve svých počátcích slavila poměrně překvapivé úspěchy. Pod pseudonymy publikoval řadu povídek a básní „ze života“ v různých periodikách... Martin se aktivně účastní brněnských setkání fanoušků Final Fantasy a Fanoušků Anime.

 

Jak již bylo zmíněno, od 1. dubna 2003 je šéfredaktorem Doupěte (jak vidíte, nebyl to žádný apríl ;-), Oficiální Playstation 2 magazín minulý měsíc publikoval jeho první „tištěný“ článek (jak jinak, než o Xenosáze :-). Jeho současné plány nezahrnují nic menšího, než postupnou likvidaci slabých stránek Doupěte (...a konkurenčních magazínů, - pozn. autora článku -) a vytvoření internetového magazínu o hrách, o jakém vždy snil – kromě jiného aktuálního a zábavného, disponujícího sehraným týmem dobrých autorů. Jak je vidět, na několik nejbližších let má o práci postaráno:-)

 

...a tady už to na něj spadlo: z deště pod okap, ze správcování maličké konzolové rubriky rovnou na místo šéfa celého internetového magazínu!

 

 

Uzávěrka dotazů pro Martina Zavřela je v sobotu, tedy 23.5. v 15:00, celý upravený rozhovor by pak měl vyjít přesně až za 10 dní, tedy ve čtvrtek 29. května.

 

Připomínáme, že příspěvky, které nebudou vhodné (ať už svou vulgaritou nebo urážlivým obsahem – a to platí zejména pro „šéfredaktory“ konkurenčních magazínů :o), můžeme z jakýchkoliv důvodů vyřadit. Snažte se být co nejkonkrétnější, jen tak máte šanci, že dostanete odpověď!

 

Dotazy pište do následujícího diskusního fóra:

Diskuze (13) Další článek: E3 2003: 12 minut dlouhý trailer METAL GEAR SOLID 3 - stahujte z Doupěte!!!

Témata článku: , , , , ,