Čtenáři naostro: Ptejte se Vreca - zakladatele BonusWebu!

Zdeněk Polách: Roku 1998 založil BonusWeb a v roce 1999 místo přijímacích zkoušek na ČVUT šel raději s kamarády na pivo. Zbytek prázdnin strávil budováním „impéria“ – herního serveru BonusWeb.cz, aby jej jako jeden z nejúspěšnějších českých webů po čase prodal společnosti Mobil Media a stal se v této firmě šéfredaktorem zpravodajství. Že by další „mladý český internetový génius“? Zeptejte se Vreca v dalším dílu Čtenářů naostro!

Třináctá řada „Čtenářů naostro“ je tady... Každé liché pondělí vám v tomto cyklu nabídneme osobnost známou ze světa počítačových her, které pak můžete položit libovolnou otázku. Z nejlepších dotazů vybíráme maximálně 20 až 25, na které „celebrita“ odpoví. Nejde tedy v žádném případě o jednoduchý chat – vše se nese v duchu klasického rozhovoru - odpovědi jsou tedy promyšlené, věcné a delší, než na jaké jste zvyklí u běžného chatu. Interview je plně ve vaší režii a záleží vždy jen na vás, jak bude výsledný čtenářský rozhovor, vycházející každý sudý čtvrtek, vypadat!

Do horkého křesla dnes usedne Zdeněk Polách neboli „Vreco“, zakladatel konkurenčního herního serveru BonusWeb.cz!

"Tady jsem s Cindy Crawfordovou..."

Zdeněk Polách, narozen v roce 1981, vystudoval Integrovanou střední školu dopravy a cestovního ruchu. V roce 1996 se stal externistou týdeníku Region, po maturitě (v roce 1999) pak v tomto periodiku nastoupil jako redaktor a fotograf. V říjnu 1998 Vreco založil „pro svoji zábavu“ herní časopis BonusWeb.cz, který se časem proměnil v herní portál a dnes patří k nejnavštěvovanějším herním serverům na českém internetu.

"...tady s panem McDonaldem..."

V roce 2001 byl BW začleněn do vzniklé skupiny Mobil Media, kterou posléze odkoupila MAFRA a.s., známý vydavatel MF Dnes a zpravodajského serveru iDnes. Na podzim roku 2001 se Vreco stal šéfredaktorem zpravodajství Mobil Media.

"...a takhle budu vypadat, až skončím v BW:-)"

Uzávěrka dotazů pro Zdeňka Polácha je v sobotu, tedy 7.6. ve 12:00, celý upravený rozhovor by pak měl vyjít přesně za 10 dní, tedy ve čtvrtek 12. června.

Připomínáme, že příspěvky, které nebudou vhodné (ať už svou vulgaritou nebo urážlivým obsahem), můžeme z jakýchkoliv důvodů vyřadit. Snažte se být co nejkonkrétnější, jen tak máte šanci, že dostanete odpověď!

Dotazy pište do následujícího diskusního fóra:

Diskuze (27) Další článek: Nový týden: Rise of Nations - strategie roku?

Témata článku: , , , , , ,