Čtyři nové obrázky ze hry Deus Ex 2

Na Internetu se objevily čtyři nové obrázky ze hry Deus Ex 2: Invisible War, volného pokračování veleúspěšného titulu Deus Ex, který dokázal v roce svého vydání získat na 35 titulů "hra roku". Stejně jako v případě jedničky, i vývoje druhého dílu se ujmou u společnosti Ion Storm, plné verze hry bychom se měli dočkat ještě v průběhu letošního roku.

 

Ale teď k samotnému titulu Deus Ex 2: Invisible War. Jak se ostatně dalo čekat, silnou stránkou druhého dílu bude pochopitelně propracovaný příběh. Slibován je netradiční zážitek, který se však samozřejmě vztahuje i na všechny ostatní části Deus Ex 2. Pokračování vás konkrétně zavede do doby vzdálené 20 let od konce událostí v prvním dílu. Vaším úkolem nebude nic jiného než osvobodit svět. Svět, který postihl technologický amok a je zužován tajnou, spikleneckou válkou, která ničí vše, co se jí dostane do cesty.

 

Stejně jako v případě prvního dílu budete mít díky fantasticky propracovanému interaktivnímu světu, a také v něm se vyskytujících charakterů, naprostou svobodu při řešení hádanek a vzniklých situací. Rozšířena by měla být nabídka zbraní i použitelných předmětů a to rozhodně není vše. Do hry nám totiž zasáhnou i mnohé RPG prvky. Jak už je zvykem, samotná postava hlavního hrdiny se v průběhu hry neustálé vyvíjí, dochází k rozšíření jejích možností a schopností (především díky nano-implantátům).

Související informace (Deus Ex 2: Invisible War):
Homepage hry: http://www.deusex2.com
Výrobce hry: Ion Storm
Distributor hry: Eidos
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Rok 2003

Zdroj: ToTheGame

Váš názor Další článek: Video preview akční střílečky Unreal 2!

Témata článku: , , , , ,