Cyberpunk 2077 bude mít tisíce unikátních NPC a absolutní svobodu

Očekávaný titul z dílny CD Projekt Red bude skutečným blockbusterem.

Nedávno jsme se dozvěděli, že Cyberpunk 2077 dá hráči možnost si libovolně zvolit mezi řadou genitálií v editoru postavy. Dnes se však díky jednomu uživateli Redditu jménem Moarez dozvídáme další zajímavé podrobnosti. Například ve hře bude přes 1000 unikátních NPC postav, kde každá bude mít svou vlastní denní rutinu a činnosti nezávisle na hráči.

Jednotlivá NPC budou mít svůj vlastní seznam úkolů, které budou v určitých dnech při určitých situacích provádět. Budou poctivě docházet do svých zaměstnání, zabývat se svými osobními zálibami a podobně. 

Zatímco v Zaklínači 3 jsou oblasti, kde vesničané nemají své každodenní rutiny, CD Projekt Red plánuje upgrade a zahrne všechna NPC svými činnostmi každého dne," píše Moarez.

Tím však zpráva z Moarézova výzkumu nekončí. Ten totiž dále zjistil, že vývojáři se rozhodli zamyslet i nad těmi nejsměšnějšími cestami, jak splnit úkol a také nad patřičným prouděním příběhu. To v překladu znamená, že ve srovnání se Zaklínačem 3 bude Cyberpunk 2077 obsahovat až třikrát více cest a možností, jak splnit každý malý úkol, od čehož se samozřejmě bude vyvíjet svět okolo i celková koncovka příběhu.

Cyberpunk 2077 je naplánován na 17. září, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Později také na konzole nové generace a Google Stadia.

Diskuze (1) Další článek: Ticho na fotbalových stadionech mají zahnat efekty ze hry FIFA

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,