Cyberpunk 2077 dostane další velký update spolu s vydáním verzí pro next-gen konzole

V nedávném finančním reportu se studio CD Projekt RED podělilo o pár zajímavostí. Hlavními tématy byly Cyberpunk a next-gen verze Zaklínače 3.

Nedávno od CD Projektu přišla nemilá zpráva, ve které ohlašovali odklad vylepšených verzí Cyberpunku 2077 i třetího Zaklínače. Původně jsme se jich měli dočkat ještě letos, ale Cyberpunk dorazí na PS5 a Xbox Series S|X až v prvním čtvrtletí roku 2022. Zaklínač 3 pak dostane vylepšenou verzi v druhém čtvrtletí. Z nového finančního reportu společnosti vyplývá, že Cyberpunk spolu s novými verzemi dostane další velký update i na všech ostatních platformách.

Next-gen verze Cyberpunku jsou prý momentálně ve fázi testování. CD Projekt se chce postarat o to, aby byly při vydání v dobrém stavu. Určitě nechtějí zopakovat fiasko, které potkalo původní vydání, kdy se hra setkávala s desítkami technických problémů. Situace ohledně Zaklínače je pak trochu jiná, protože na ní CD Projekt spolupracuje s dalším studiem. Za těch šest let od vydání se objevila spousta nových technologií a jejich implementace do nových verzí je prý důvodem, proč vývoj trvá déle.

CD Projekt ale už chystá i další plány do budoucna. Po dokončení next-gen verzí se podle všeho má pustit do vývoje hned dvou AAA titulů. Stejně tak mají stále plány s multiplayerem, který se má týkat Cyberpunku i Zaklínače. Zatím ale prý nechtějí odhalovat, která z těchto značek se tohoto zpracování dočká jako první. Už v minulosti se o multiplayeru pro Cyberpunk hojně psalo, takže bychom se nedivili, kdyby právě tato sci-fi záležitost dostala přednost. 

Nezapomnělo se ani na rozšíření pro Cyberpunk. Tým, který má jejich vývoj na starosti, se značně rozrostl. Stále by pro CD Projekt ale mělo být tím hlavním dotáhnout do konce původní verze. 

Minulý týden po internetu poletovaly spekulace ohledně toho, že by Cyberpunk 2077 měl být součástí Xbox Game Passu. I na to došla řeč a podle všeho je tato informace nepravdivá. Pro Cyberpunk je prý na taková rozhodnutí ještě příliš brzy.

Zdroj: Twinfinite

Diskuze (1) Další článek: K hráčům míří další battle royale. Super People je PUBG s příchutí superschopností

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,