Cyberpunk 2077 nabídne hráčům stejný počet DLC jako třetí Zaklínač

Neoficiální zdroje uvádí, že tento počet CD Projekt již nikdy nebude moci navýšit. Proslýchá se, že obávaného Geralta z Rivie se již bojí i jeho vlastní společnost.

Zda je tato informace založená na pravdě nemůžeme momentálně s jistotou potvrdit.  Každopádně veškeré bližší informace se dozvíme bohužel až těsně před vydáním hry.

V rámci zprávy určené investorům vydavatel a vývojář CD Projekt promluvil o chystané hře Cyberpunk 2077 v souvislostech se Zaklínačem. Rovněž prohlásil, že po nedávném předložení hry ratingovým agenturám po celém světě již byla hra ohodnocena.

Ve zprávě polským investorům prezident společnosti Adam Kicinski uvedl, že společnost plánuje pro Cyberpunk 2077 vydat stejné množství DLC, jako tomu bylo u Zaklínače 3.

Kicinski také potvrdil, že stejně jako v případě Zaklínače budou DLC pro Cyberpunk 2077 odhaleny před vydáním hry. Nutno ale podotknout, že Zaklínač 3 měl neustálé proudění malých bezplatných doplňků, a samozřejmě dvě hlavní expanze příběhů Heart of Stone a Blood and Wine. Jak tomu bude u Cyberpunku se můžeme prozatím bohužel jen domnívat.

Kicinski totiž nezacházel do hlubších specifik, ale přinejmenším můžeme očekávat podobnou pozornost vývojářů, jako jsme mohli vidět již dříve u Zaklínače 3. Cyberpunk 2077 bude vydán 17. září na PC, PS4 a Xbox One.

Váš názor Další článek: Valorant láme rekordy ve sledovanosti, Counter Strike má konkurenta

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,