Cyberpunk 2077 nabídne více konců a možnost zahvízdat si na své auto

Futuristické RPG následky vašich rozhodnutí sesumíruje.

CD Projekt Red potvrzuje, co jsme všichni asi tak trochu čekali. Příběh Cyberpunku totiž bude možné ukončit různými způsoby. Budete si muset dávat pozor na svá rozhodnutí, jinak všechno může dopadnout pořádně špatně. Tvrdí to Mateusz Tomaszkiewicz, který má na starost tvorbu úkolů pro Cyberpunk 2077. Na otázku, zda bude hra mít více konců odpověděl jednoznačně "ano". 

Zároveň sdělil, že všechny doplňky a vylepšení ve hře po prologu budou záviset jenom na vůli hráče. Budete také moci přivolávat své auto tak, jako jste to dělali v Zaklínači 3 se svým koněm. Stačí zahvízdat. Když už ale do vozu sednete, v případě létání se musíte spojit s cut-scénami, hra vám totiž neumožní manuálně řídit létající vozidlo. Dostanete ale aspoň možnost skočit do vody a pořádně si zaplavat. Budeme prý také mít možnost vstupovat do obrovského množství budov. Nebudou to ale všechny, které ve hře najdete. Čekají nás i minihry. Od žádné z nich samozřejmě nečekejte Gwent.

Cyberpunk 2077 se i letos ukázal na E3 a opět rozhořel plamen nadšení, který momentálně sálá z každého hráče. Čekání bude ještě dlouhé, ale alespoň už víme, že máme čekat na datum 16. dubna 2020. Těšit se mohou hráči na PS4, Xbox One a PC.

Váš názor Další článek: Watch Dogs Legion: E3 dojmy z Londýna po Brexitu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,