Cyberpunk 2077 se chlubí novým trailerem a záběry z hraní

Věčně odkládaný Cyberpunk 2077 se nám připomíná novými záběry. Zajímavý je zejména pohled na režim Braindance.

Cyberpunk 2077 je hra, kterou jsme před pár lety měli za mrtvou. Nyní se na ni těší celý svět! CD Projekt Red chce překonat svého Zaklínače 3 a do Cyberpunku očividně dává hodně a to opravdu hodně. Hra se již několikrát odložila a dle zpráv vývojáři už pracují přesčas. Neváhali tedy, aby nám hru znovu ukázali v rámci první epizody streamů Night City Wire.

cyberpunk_2.jpgcyberpunk_4.jpgcyberpunk_5.jpg
Cyberpunk 2077 překoná svou velikostí všechny hry studia CD Projekt Red

Ze streamu v první řadě stojí za řeč nový trailer. Ten slibuje velké město plné možností, šíleností a Keanu Reevese. Trailer se jmenuje The Gig, což se dá přeložit jako koncert. A vlastně to hezky vystihuje celou atmosféru dvouminutového videa.

Zajímavější ale byly nové záběry z hraní. Ty ukázaly režim Braindance. Jedná se v podstatě o takový vyšetřovací režim, ve kterém ve virtuální realitě zkoumáte vzpomínky a snažíte se podle toho nacházet různé stopy a poznatky, které budou důležité pro splnění úkolu.

Na závěr stojí za řeč oznámení Cyberpunk Edgerunners. Jedná se o anime seriál, který vzniká ve spolupráci s Netflixem a výtvarným studiem Trigger. Seriál bude vyprávět svůj vlastní příběh, který bude pouze založen na světu Cyberpunku 2077 a tím pádem neovlivní děj hry.

Cyberpunk 2077 vyjde 19. listopadu tohoto roku na Xbox One, PS4 a PC. Tedy za předpokladu, že nedojde k dalším odkladům.

Váš názor Další článek: Sledujte přímý přenos z ulic Night City a nové záběry ze Cyberpunku 2077

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,