Další Call of Duty? Ve vesmíru nebo MMO

Nové Call of Duty: Black Ops (viz. naše recenze) je na pultech sotva den, ale pro část hráčů už je to dost času, aby jej dohráli a začali se ptát na další díl. Analýza na Gamasutře se budoucnosti značky věnuje a s odkazy na zdroje v branži mluví o novém díle zasazeném do budoucnosti, ve kterém budete řádit s „protože není lepší výraz, vesmírnými mariňáky“.

Jedná se sice o spekluaci, ale vznik nového Call of Duty je prakticky jistý, protože jej potvrdil i jeden z CEO Activisionu, Eric Hirshberg, na nedávném setkání s akcionáři. Na hře by mohlo pracovat studio Sledgehammer, které řídí Glen Schofield a Michael Condrey z Visceral Games (tvůrci Dead Space). Kromě toho se kuloáry šíří zvěsti o vznikajícím MMO a mluví se o Call of Duty v podobě akční adventury.

„Vyčlenili jsme Call of Duty více vývojářských zdrojů, než kdy předtím,“ prohlásil COO Thomas Tipl a dodal: „myslíme, že je obrovský hlad po Call of Duty obsahu a službách.“  Uvidíme, co z toho je pravda, ukazuje se však, že Call of Duty ještě není za zenitem.

Zdroj: Gamasutra
Váš názor Další článek: Call of Duty: Black Ops - nemyslet, střílet! (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,