Další díl Brothers in Arms letos v létě

Střílečka Brothers in Arms se dočká dalšího pokračování s podtitulem Hell’s Highway. Titul byl oznámen společností Ubisoft na letošní prázdniny, distributorem u nás bude společnost Playman.

Po úspěších prvních dvou dílů střílečky z druhé světové války Brothers in Arms není ani divu, že se Ubisoft rozhodl pro tvorbu pokračování. Hra nás přenese opět o krok blíže k současnosti, když se jako člen 101. výsadkové divize zúčastníte operace Market Garden. Tento neúspěšný pokus o urychlení konce války podnikli spojenecké síly v září 1944, kdy se pokusili obsadit strategicky významné mosty za nepřátelskými liniemi. Hry bychom se měli dočkat pro PC a next-gen konzole v předběžné ceně do tisíce korun.

Pro fanoušky série máme ještě jednu dobrou zprávu, protože Ubisoft připravil na stránkách hry Brothers in Arms: Earned in Blood trojici nových map ke stažení. Dvě mapy ke hře za Spojence, stejně jako jedna za Osu, jsou k dispozici zdarma jak ve verzích pro PC, tak i prostřednictvím služby Xbox Live! pro konzole Xbox.

Související informace (Brothers in Arms: Hell’s Highway)
Platforma
: PC, Xbox 360
Žánr: Střílečka
Výrobce: Gearbox Software (
http://www.gearboxsoftware.com/)
Vydavatel: Ubisoft (
http://www.ubi.com/)
Distributor v ČR: Playman (
http://www.playman.cz/)
Homepage:
http://www.brothersinarmsgame.com
Předpokládané datum vydání: Léto 2006

Zdroj: TZ

Diskuze (14) Další článek: Oblivion získal Věž Kouzelníků

Témata článku: , , , , , , ,