Další Gran Turismo už je ve vývoji, zkombinuje to nejlepší z motorsportu

Známá série rozhodně plánuje svou výlet i na další generaci Playstationu.

Studio Polyphony Digital možná stále přidává nový obsah do titulu Gran Turismo Sport, ale mimo jiné už myslí i na budoucí díl série a jeho skok na novou generaci konzole Playstation. Na pokračování už se dokonce pracuje. 

Ačkoliv o novince samozřejmě nevíme zhola nic, tvůrce série Kazunori Yamauchi alespoň prozradil, kam by se mohla dále ubírat. 

"Z hlediska samotných závodů a fyziky jsme v GT Sport dosáhli toho nejlepšího stavu," řekl Yamauchi. "Samozřejmě už pracujeme na dalším plnohodnotném dílu a závodní svět, který jsme vytvořili s GT Sport je přesně to, o čem jsem snil pro budoucnost série. Myslím že v dalším dílu vytvoříme jakousi kombinaci minulosti, přítomnosti a budoucnosti."

To je samozřejmě značně vágní pojem, mohlo by to ale znamenat, že budeme závodit napříč historií a zavítáme i do konceptuální budoucnosti motorsportu. Fanoušky VR rozhodně potěší i fakt, že se Yamauchi velmi zajímá o virtuální realitu, která je pro závodní žánr jako stvořená. Že bychom tedy další díl mohli kompletně hrát ve VR? Doufejme!

Diskuze (2) Další článek: Destruktivní závody Wreckfest zamíří v srpnu na konzole

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,